söndag 14 augusti 2011

10 år

Har i dagarna firat 10-årig bröllopsdag och det känns helt overkligt. Går liksom inte att fatta att det är 10 år sedan. Börjar man sedan att fundera på vad som hänt under dessa år så är det trots allt en hel del. Vi har fått 2 underbara barn. Vi har flyttat. Vi har hunnit med några resor och vi har renoverat i mängder i vårt hus. Är förståss lite nyfiken på vad de kommande 10 åren har att erbjuda.

Bröllopsdagen firade vi med att åka till Göteborg och ta oss en riktigt god fika på ett fik som hette Le Petit som låg på Haga. Vilka härliga bakverk. Kan absolut rekommenderas om ni har vägarna dit. Fiket var i en härlig Shabby Shic stil i rosa och turkosa färger. Urläckert! Sedan blev det lunch på Linnegatan och sedan styrde vi kosan till Hisingen och Sankt Jörgens Park och Resort. Där spaade vi och bara hade det gött. På kvällen åt vi en god middag i hotellets restaurang och vi gick därifrån mätta och belåtna och lite lätt berusade.

Dagen efter åkte vi in till Göteborg. Jag fick besökt Arkivet. Det blev några nya stämplar med hem och några nya mönsterpapper. Går aldrig att komma ut från en scrapbutik utan en påse med i handen. Sedan var det dags att åka söderut för att hinna i tid till arbetet. Vi hade två fantastiska dagar i Göteborg som jag hoppas att jag kommer att leva länge på.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar