lördag 6 november 2010

Vad en dag går fort...

Idag har vi suttit hela långa dagen. En dag med pyssel så går tiden väldigt fort. Fantastiskt roligt att träffa Er alla.
Här är det Ann-Louise och Linda så håller på att göra julstrumpor. Resultaten kan ni nog snart se på deras bloggar. Superfina blev dem.
Undra vad Marja funderar på....Hon var den som fick gjort mest under dagen tror jag. Har lite att lära av Marja när det gäller att få med lite mer dekoration på mina layouter.
Therese är djupt koncentrerad på att göra ett försättsblad till en almanacka. Resultaten blev väldigt snyggt.
Kvällen yngsta deltagare var Julia. Hon fick producerat en julstrumpa och två layouter emellan Wii-spelandet med min son Isac. Kul att de fann varandra.

Synd bara att en dag går så fort. Ser redan fram emot när vi träffas nästa gång. Nu ska jag börja plocka ihop inför kursen som ska vara imorgon och sedan väntar sängen.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Ha ha tjusiga kort! ;)
  Tack för en alldeles underbar dag! Det var så himla kul och mysigt men jag undrar vart i hela friden tiden tog vägen!!
  Ha en go söndag och hälsa dina tre goa killar!
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Håller med A-L väldigt fina kort...måste vara de vackra motiven..ha ha!! Tack själv för en supertrevlig dag. Jag fortsätter nog i samma anda i morgon.
  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Jag undrar också vart tiden tog vägen. Hann ju inte med någonting. Men med så trevligt sällskap så spelar det inte så stor roll. Ha det gott! Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Instämmer med alla andra, en dag som gick alldeles för fort!Det var det trevliga sällskapet och omgivningen som gjorde att jag var så kreativ, stora kramen

  SvaraRadera