söndag 8 augusti 2010

Vilken helg....

Söndag kväll och det har varit en hektisk helg. Började igår med att Isac skulle på fotbollssammandrag kl halv nio. Upp i ottan och få iväg honom. Fick sett en match innan det var dags att ge sig hem och öppna butiken. Stressa Stressa. Skicka iväg morfar och Melvin för att hämta Isac. Fixa middag och lite pappersarbete.

Sedan var det kaffekokning en sisådär 50 koppar och göra sig i ordning innan Frida mitt syskonbarn kom för att vara barnvakt åt våra barn. Iväg och hjälpa till med festen som vi har varje år här i Skällinge. Vi var 375 st ätande och ett eftersläpp på runt 100 personer. Stefan har varit i Stockholm och kom och hjälpte till vid halv åtta. Jag kan lova att klockan två inatt så hade vi nog alla ömma fötter efter allt springande.Vi var i säng vid halv tre och idag var det upp vid nio för att vara på plats till klockan 10.

Idag har vi städat och plockat mest hela dagen. Jag stog och pantade burkar med 4 barn i 1,5 timme och jag kan lova att inte ens barnen tyckte det var kul på slutet. Nu är det gjort och nu väntar en god pizza med resten som har ordnat festen. Det ska bli skönt att slippa laga mat ikväll. Skönt att man har en vecka semester kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar