måndag 16 augusti 2010

Hemma igen....

Vilken helg....Vi har varit på ett fantastisk bröllop i Skåne. Sofia och Peter var hur vackra som helst. Underbart god middag och fantastiskt trevligt sällskap. Att festa fram till halv fyra är inte vi vana vid men vi hade verkligen superkul.


Söndag morgon vaknade vid halv nio och tyckte att klockan kan inte vara så mycket redan. Upp och åt en god frukost med presentöppning. Sedan var det dags att tacka för en fantastiskt bröllop och då lyckades en geting krypa in i min sko och sticka mig i foten. Aj Aj Aj. Vi skulle åka och titta på ett stenbrott men det blev inte så vi fick snällt styra kosan mot Hässleholm och sjukhuset. Halsen svullnade igen och det gick knappt att svälja. Tur att det finns sjukhuspersonal som vet vad de gör. Dropp, Betapred, Tavegyl och Adrenalin och jag som inte gillar att bli stucken. Det var sagt att efter 4 timmar får du nog ta dig hemåt. Men svullnaden la sig inte så det blev 6 timmar istället och hade svullnaden inte försvunnit så hade det inte blivit hemgång utan då hade jag blivit inlagd. Tur att svullnaden var borta så att jag kunde åka med min man hem. Jag och sjukhus det är ingen höjdare. Man kan säg att jag åker inte dit i onödan. Men som tur var så slutade allting bra.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Usch, tänk vad det lilla djuret kan ställa till med. Skönt att du fick följa med hem. Håller med dig, gillar inte heller sjukhus.
  Vi hörs! Kram

  SvaraRadera
 2. Men fy så illa det blev. Det räcker ju med att det gör väldigt ont att bli stucken. Dumma djur det där! Skönt att allt slutade väl!

  Nu är det snart måndag! :) Vet ännu inte hur många vi är som kommer mer än Linda och jag. Hoppas få svar av de andra i morgon.

  Kram kram!

  SvaraRadera