tisdag 30 augusti 2011

En annorlunda vikning

Här ett beställningkort som jag gjorde i lila toner. Förslutningen på kortet har jag gjort med hjälp av kardborre prickar.


Mönsterpapprena kommer ifrån Ladybug and Friend. Blomman i det vänstra hörnet kommer ifrån Theresa Collins.


Stämpeln som är använd på framsidan kommer ifrån Reprint. Och swirlen i högra hörnet kommer ifrån Tim Holtz. Efter dagens arbetspass som började kl 6 så ser jag fram emot 3 dagar ledigt. Imorgon är det utflykt med äldste sonens klass.Det ska bli jättemysigt att få följa med och se vad de ska hitta på. Så imorgon blir det ingen sovmorgon heller för då blir det upp i ottan och fixa matsäck.

Posted by Picasa

måndag 29 augusti 2011

Enkelt!


Man behöver inte alltid krångla till det för att göra kort. Här ett kort med en stämpel ifrån Inkido. Fjärilen är utstansat med en stans ifrån Martha Stewart. Kanterna är distressade med Black Soot och sedan behövs bara ett mönstrat papper och ett cardstock. Klart och färdigt.
Posted by Picasa

fredag 26 augusti 2011

Ett litet kort


En kul stämpel som jag har satt på ett mönsterpapper ifrån Mariposa. Blev lite härligt gammaldags. Stämpeln är embossad med koppar. Önskar alla en härlig helg. Själv så ska jag hela helgen men jag ser fram emot en ledig måndag.
Posted by Picasa

torsdag 25 augusti 2011

Yippie!

Idag kom vinsten som jag vann på Snojbi blogg. Alltid lika kul att få ett brev på posten med nya spännande saker. Idag har det varit pysselstuga. Håller på att förbereda för marknaden som ska vara på lördag. Har gjort många ljus och tillverkat många kort så nu är det bara att hoppas att man får sålt lite också. Alla som tittar in här får ha en riktigt bra torsdag!
Posted by Picasa

söndag 21 augusti 2011

Vintagekort

Ett kort som jag gjorde till mina underbara vän Victoria. Har använt mig av diverse Tim Holtz stämplar och texten kommer ifrån Skapa Hobby. Den stora bruna blomman har jag gjort med hjälp av retrostansarna i olika storlekar.



Mönsterpappret kommer ifrån Prima Marketing. Har verkligen fastnat i smutsa ner stilen just nu. Favoritfärgen i distresser är Walnut Stain. Nu är det dags att sätta igång med middagen och efter det är det dags att göra sig klar för att åka till jobbet. Ha en fortsatt underbar dag!

Posted by Picasa

fredag 19 augusti 2011

Ett litet kort!

Håller på att städa men kände att jag behövde en liten paus och gick och satte mig vid datorn. Här ett litet kort i min favoritfärg lila. Mönsterpappret kommer ifrån Ladybug and Friends och Emma är utstansat med ett alfabet som heter Rollerskate. Allt som är stansat med på kortet kommer ifrån Martha Stewart måste bara säga att hennes grejer blir man nog aldrig missnöjd med. Blommorna som är på kortet är ifrån Reprint och Magnolia. Nej nu får jag väl fortsätta med att dra runt snabeldraken i huset så att det blir färdigt någon gång.

Posted by Picasa

söndag 14 augusti 2011

10 år

Har i dagarna firat 10-årig bröllopsdag och det känns helt overkligt. Går liksom inte att fatta att det är 10 år sedan. Börjar man sedan att fundera på vad som hänt under dessa år så är det trots allt en hel del. Vi har fått 2 underbara barn. Vi har flyttat. Vi har hunnit med några resor och vi har renoverat i mängder i vårt hus. Är förståss lite nyfiken på vad de kommande 10 åren har att erbjuda.

Bröllopsdagen firade vi med att åka till Göteborg och ta oss en riktigt god fika på ett fik som hette Le Petit som låg på Haga. Vilka härliga bakverk. Kan absolut rekommenderas om ni har vägarna dit. Fiket var i en härlig Shabby Shic stil i rosa och turkosa färger. Urläckert! Sedan blev det lunch på Linnegatan och sedan styrde vi kosan till Hisingen och Sankt Jörgens Park och Resort. Där spaade vi och bara hade det gött. På kvällen åt vi en god middag i hotellets restaurang och vi gick därifrån mätta och belåtna och lite lätt berusade.

Dagen efter åkte vi in till Göteborg. Jag fick besökt Arkivet. Det blev några nya stämplar med hem och några nya mönsterpapper. Går aldrig att komma ut från en scrapbutik utan en påse med i handen. Sedan var det dags att åka söderut för att hinna i tid till arbetet. Vi hade två fantastiska dagar i Göteborg som jag hoppas att jag kommer att leva länge på.
Posted by Picasa

onsdag 10 augusti 2011

Blå toner

En dag i Halmstad har det varit idag. Riktigt ordentligt blåsväder. Morgonen startades med frukost hos min kompis Cecilia. Vi fick en mycket trevlig stund med många skratt en god fika som avslutning. Alltid kul att träffas även fast det är långt emellan gångerna. Barnen lämnade vi sedan hos Farmor och Farfar och sedan styrde jag och Stefan bilen hemåt.



Åter till kortet som jag gjorde för några dagar sedan. Mönsterpappret är ifrån Pion Design och biljetten är ifrån Theresa Collins. Den stora fjärilen är ifrån K & Company. Deras dekorationer har blivit en liten favorit på sistone. Elna är utstansat med ett alfabet ifrån Quickutz som heter Rollerskate. Bladen vid rosorna är utstansade med en punch ifrån Martha Stewart. Jag hoppas att kunden som skulle ha kortet blev lika nöjd som jag. Ni alla som tittar in här får ha en fortsatt trevlig sommar.

Posted by Picasa