måndag 25 juli 2011

Ännu ett mästerverk!

Idag har äldste sonen fyllt 8 år. Kan faktiskt inte riktigt förstå vart tiden tar vägen. Här är tårtan som vi hade på kalaset. Måste bara göra lite reklam för Josefin som är hur duktig som helst på att göra dessa fantastiska tårtor. Har ni inte besökt hennes blogg så gör det http://www.jossemittimaten.blogspot.com/. Den smakade precis lika gott som den ser ut. Nu är det dags att gå och knyta sig som resten av familjen redan har gjort för en bra stund sedan. Imorgon är det en ledig dag och det ska bli fantastiskt skönt. Hoppas att jag får gjort lite vid pysselbordet imorgon.


torsdag 21 juli 2011

Utflykt i det gröna

Idag när jag vaknade var Stefan redan igång med att göra pannkakor och mackor för att åka på picknick till Seatons Kulle. Man måste säga att utsikten är helt fantastisk och det smakar alltid bra med frukost utomhus. Barnen tyckte om att gå i alla gångarna i ruinen som är kvar.

Det här kallar jag sommar!


Finns mycket vackert att titta på i vår härliga natur. Med en kamera i hand så känns det alltid lite extra kul.
Posted by Picasa

tisdag 12 juli 2011

Underbart!



Idag har jag och äldste sonen haft riktigt kvalitetstid tillsammans. Vi började dagen med frukost på min arbetsplats. Hotellfrukost är aldrig fel. Efter att vi var mätta så att vi nästan sprack så gick vi och spaade i några timmar. Isac tyckte det var jättehärligt att bada i Vitality poolen och att få bada i den varma källan. Något som kan rekommenderas att göra med sina barn när tillfälle ges.

Ovan är ett kort som jag glömt att lägga ut. Kortet skulle vara till en tjej som hetter Linnea och hon hade inte rosa som sin favoritfärg så det fick gå i olika blå toner. Mönsterpappret kommer ifrån Maja Design och textstämpeln kommer ifrån Minelle.

Ska nog ta och slå mig ner en stund till vid pysselbordet och se om vi får några mer kort gjorda.

Ha en fortsatt härlig sommar!
Posted by Picasa

torsdag 7 juli 2011

Vilket mästerverk!

Måste bara visa min tårta som min pysselkompis Josefin gjorde till mig på min födelsedag. Kan lova att den var precis lika god som den såg ut. Fyllningen i den var med mjölkchokladmousse och en hallonmousse. Tur hon gjorde en rejäl tårta så att vi kunde äta lite dagen efter också. Kan tipsa om ett besök hos hennes blogg som är www.jossemittimaten.blogspot.com.
Posted by Picasa

Bröllopskort


Här ett beställningskort som jag gjorde för ett tag sedan. Ett kort i rosa färger var beställningen. Mönsterpappret kommer ifrån Inkido likaså stämpeln som är använd på kortet. Blommorna är inhandlade hos Pysseltagen och bladen som sitter under blommorna är utstansade med en stans ifrån Martha Stewart. Namnen är utstansade med ett alfabet som heter Rollerskate ifrån Quickutz. Nu väntar det grillning på altanen och jag håller tummarna att solen och värmen snart kommer tillbaka.
Posted by Picasa

Denna härliga stad

Tänk att det har gått en hel månad sedan vi kom hem ifrån denna härliga stad. Har ni möjlighet så ta chansen och besöka New York.


Times Square. Alltid ett vimmel av folk och en fantastisk plats att besöka.


Ett besök på Hard Rock Café är alltid ett säkert kort. Undrar när nästa resa blir till detta underbara land??

Posted by Picasa

lördag 2 juli 2011

Det var längesen

Oj vad längesen det var jag satt vi pysselbordet. Passade på idag när Stefan tog med sig Melvin på ko och kalvuppvisning att sätta mig ner i några timmar och pyssla. Insåg när jag satte mig att det var väldigt längesedan som jag skapade något med mina Magnolia stämplar.


Mönsterpappret med texten på kommer ifrån Inkido. Kanterna är nedsmutsade med Distress Ink Vintage Photo och Walnut stain. Molnen och gräset är utstansade med Quickutz Dies och bladen till blommorna är gjort med en punch från Martha Stewart. Nu tänkte jag inta köket en stund och göra rabarbersylt med kardemumma. Har aldrig provat att göra denna sylt innan men vi får hoppas att den blir god. Ni får ha en fortsatt bra helg!