lördag 16 april 2011

Mariposa och Tim Holtz

Hemma igen efter ett biobesök med yngste sonen. Alltid mysigt att gå på bio.

Ett kort i härlig kombination av limegrönt och svart. Mönsterpappret kommer ifrån Mariposa. Stämpeln med Grattis på födelsedagen kommer ifrån Reprint. Fågeln som sitter på en gren kommer ifrån Tim Holtz.

Tycker om att smutsa ner kanterna med Distress Ink Black Soot. Splash stämpeln som är använd runt kanten på insidan kommer även den ifrån Tim Holtz.

fredag 15 april 2011

Kort till en cool kille

Fredag eftermiddag och det är sol och våren har kommit ordentligt. Underbart!!!!! Här ett kort i orange och svarta toner. Stämpeln med Edvard är från Greeting Farms. Det svarta mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye och heter Black Checkers Paper. Den runda gratulerar stämpeln kommer ifrån Inkido likaså stjärnstämpeln som jag har använt i hörnen. Gillar verkligen kombinationen svart och orange. Nu väntar snart fredagkväll och grillning.

torsdag 14 april 2011

Annorlunda kortvikning

Ett beställningkort med en stämpel ifrån Penny Black. Mönsterpapprena kommer ifrån My Minds Eye. Visst är det härliga färger?
Har använt min nya spellbinders till cuttlebugen och är verkligen mycket nöjd med mitt nya köp. Kanterna är chalkade med Distress Ink Walnut Stain. Idag har det varit en lång arbetsdag så nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen. God Natt!

onsdag 13 april 2011

Dopkort

Har många gånger tittat på att göra detta dopkort men aldrig gjort slag i saken. Häromdagen kom en kund och beställde ett så då var det bara till att sätta igång. De rutiga mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye. Idag är det en ledig dag och det känns helt underbart. Har ännu inte bestämt vad som ska hända idag och det känns riktigt riktigt skönt.


söndag 10 april 2011

Till en prins

Tycker denna stämpeln är underbart söt. Kortet är gjort med mönsterpapper ifrån Magnolia och jag tycker det passar utmärkt till alla dessa små söta prinsar som ska döpas. Dymomaskinen är också kul att använda emellanåt.
Bladen är utstansade med en stans ifrån Martha Stewart. Likaså den vita vågade kanten är också den stansad med en stans ifrån samma tillverkare.


Bild på hur kortet ser ut när det är öppnat. De små kardborre prickarna är helt suveräna till att låsa kortet. Stämpeln på dopdagen som är inuti kortet kommer ifrån Inkido och stämpeln Till en söt liten prins är ifrån Roxy Stamps.

Äntligen är de mina!!

Gjorde slag i saken igår efter att ha tittat på dem i flera veckor. Egentligen är jag helt emot träskor men dessa gick bara inte att motstå. Svarta lackade träskor med 2 remmar och en svart sula. Jag är så nöjd!

Så var det dags igen....

den förbannade getingsäsongen. Jag som verkligen älskar sommaren och tycker om att njuta i solen och bara ha det gött. Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Satt ute och läste en tidning i solen igår på vår altan och plötsligt sticker det till. Börjar att känna mig lite konstig och att det börjar att bli lite svårt att svälja. Symptomen känns igen sedan förra gången så det är bara att försöka att få någon att komma och se efter mina barn och deras lekkamrater. Min underbara faster ställer upp på att köra in mig till sjukhuset. Där kommer man snabbt in och får snällt ligga kvar och få kortison i omgångar och ligga under observation. Efter 4,5 timmar släppte de iväg mig. På hela dagen hade jag bara ätit en liten macka så det satt gott med thaimat på hemvägen och efter det så stupade hela familjen i säng. Så alla planerna för en mysig hemmakväll gick i stöpet. Så idag får det bli grillning istället och efterrätt med chokladfondue. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

torsdag 7 april 2011

Busväder!

Vilket väder. Det blåser och blåser och blåser. Väntar fortfarande på de sköna vårdagarna med sol och många plusgrader. Här ett beställningskort som skulle vara med ett får på (detta var den enda stämpeln som jag hade). Mönsterpappret kommer ifrån Ladybug and friends och stämpeln på dopdagen kommer ifrån Inkido. Nu är min middag slut och det är dags att blåsa tillbaka till jobbet. Ha en fortsatt bra dag till Er alla!

onsdag 6 april 2011

Guldbröllop!

Att vara gift i 50 år är väldigt lång tid. Hoppas att man får uppleva detta. År 2051 låter väldigt avlägset i min värld just nu. Hoppas bara att jag har tagit vara på livet och gjort en massa roligt som rest mycket, umgåtts med våra underbara vänner och unnat mig lite livskvalité i vardagen. Givetvis så hoppas man ju att man håller sig frisk och att man har fått många barnbarn innan dess. Kortet är gjort med ett mönsterpapper ifrån Mariposa. Hjärtanen är utstansade med spellbinders ifrån Quickutz. Siffrorna 50 är embossat med ett pulver som heter Vintage som kommer ifrån Inkido. Detta pulver gav hjärtana ett fantastiskt skimmer.

måndag 4 april 2011

En bröllopslåda!




Solen skiner och fåglarna kvittrar och bokföringen är klar. Kan det bli bättre?? Hittade bilder i datorn som jag hade glömt att lägga ut här på bloggen. Kan ju passa bra att visa så här innan bröllopssäsongen drar igång. Här har jag gjort en låda till våra vänner Ulrika och Andreas till deras bröllop. Gillar verkligen att smutsa ner det mesta nu för tiden. Brudparet på lådan kommer ifrån Magnolia och fjärilarna är utstansade med en stans från Martha Stewart. Namnen är utstansade med ett alfabet från Quickutz som heter Maddie Anne.




Kom ihåg gårdagen Dröm och imorgon men Lev idag stämplen brukar dyka upp lite överallt så även här på tagsen i lådan. Den stämpeln har varit ett mycket bra köp.

söndag 3 april 2011

Söndag igen!

Tänk vad en helg går fort. Nu var det söndag igen och snart dags för ny arbetsvecka. Helgen har varit fantastisk trevlig har både hunnit med att gå på Stand-Up och firat min kära vän Victoria som fyller år idag. Idag var det ju inget vidare väder så jag tog tillfället i akt att slå mig ner vid pysselbordet. Kortet som jag gjort här ska åka hela vägen till USA.
Har maskat ihop två stämplar. Bakgrundsstämpeln kommer ifrån Magnolia och de söta små igelkottarna är ifrån Penny Black. Mönsterpappret med de underbara rosorna på kommer ifrån Ladybug and Friends och heter Field of Roses. Jag tror att jag tar en stund till och pysslar och ikväll tänkte jag faktiskt ta och sätta mig och se på gamla kort. Ha en fortsatt bra söndag!

fredag 1 april 2011

Kort med distresser

Ett kort som är gjort med Distress Ink Milled Lavender. Gillar denna underbara färg. Stämplarna som är använda på kortet kommer ifrån Tim Holtz. Mönsterpappret kommer ifrån Ladybug and Friends och heter Grow up. Önskar alla en härlig kväll!