onsdag 30 mars 2011

Klockrent!

Tycker verkligen om kombinationen svart och turkos. Här är kortet dekorerat med stämplar ifrån Tim Holtz. Mönsterpappret kommer ifrån Inkido. Den prickiga blomman har jag gjort själv med hjälp av retrostansarna som finns i 3 olika storlekar. Grattiskramar stämpeln kommer även den ifrån Inkido. Har även stämplat en stämpel med Versa Mark och penslat på Perfect Pearl men det syns lite dåligt på bilden. Kanten på det turkosa pappret är gjort med en punch från Martha Stewart.

Vilken kollektion från Piondesign

Vilka underbara färger på dessa papper. Jag tror faktiskt att det kommer att landa ett papper av varje här hos mig. Nu väntar man bara på att de ska släppas. Tycker än en gång att Piondesign har lyckats med att plocka fram ny fantastisk kollektion.

tisdag 29 mars 2011

En liten väska att ge bort






Här ett kort som är gjort som en liten väska. Använt mösterpapper ifrån Inkido som heter Tuva Satin Rose Dust. Fjärilen är utstansad med en stans från Martha Stewart likaså kanten på det lila pappret.


Stämpeln grattis på födelsedagen kommer ifrån Roxy stamps.



Så här blev kortet inuti. Kanten på det mönstrade pappret är gjort med en punch som heter pinking scallop som även den är ifrån Martha Stewart. Ett snabbt och lite roligt kort att göra och passade perfekt att ge bort till en tjej som fyllde 14 år.

För att göra detta kort behöver du en cardstock som är 30,5 cm x 15 cm. På en sidan bigar du vid 12 cm och 14 cm och på andra sidan vid 4,5 cm. Sedan är det bara att vika ihop och dekorera med vad man tycker. Lycka till!

Jag är så nöjd!


Äntligen är mitt nya Clip It Up ställ från Simply Renee på plats. Hoppas kunna bringa lite ordning och samtidigt ha nära till mina dekorationer, stämplar m.m. Stället rymmer betydligt mer än man tror. Nu är det dags att slänga ihop lite pannkakor till sjuka barn. Förhoppningsvis kommer det under dagen upp lite nya bilder på saker som jag gjort den senaste tiden.

torsdag 24 mars 2011

Varför krångla till det...

Ett snabbt och läckert kort i limegrönt och svart till min käre svåger. Stämpeln med stjärnorna som jag har använt i hörnen har varit väl investerad. Går att använda till väldigt mycket. Dymomaskinen är också kul att plocka fram emellanåt. Nu är klockan på tok för mycket och imorgon väntar en ny spännande dag så nu är det dags att John Blund kommer och hälsa på. Gäsp.....sov så gott.
Posted by Picasa

måndag 21 mars 2011

En skärpning behövs.....

Hemma igen efter en underbar vecka i Åre. Där har vi haft strålande solsken perfekt skidåkning och ätit fantastiskt god mat och bara haft det underbart. Det enda som vi kan klaga på är det där bolaget som heter SJ. Resan upp hade vi sovvagn helt för oss själva. Tänkte att det kanske kunde bli lite sovit men tji fick vi eftersom ventilationen inte fungerade. Vi hade konstant 35 grader i kupén helt olidligt jobbigt så det blev inte mycket sovit.

Igår hoppade vi på tåget i Åre för att ta oss hem med nattåget. Skulle bli skönt att vara i Göteborg vid halv nio idag på morgonen. När vi vaknade sådär vid sju och tittade ut så stod vi kvar i Västerås och där blev väntetiden närmare fyra timmar. Totalt blev vi 6 timmar försenade så istället för att varit hemma vid tio som vi hade beräknat så var vi inte hemma innan halv fem. Men åååååååååååh vad skönt det var att komma hem då. Nu är ögonlocken väldigt tunga så nu är det dags att gå och krypa ner i sin egna säng och det ska blir riktigt skönt. Natti Natti!

lördag 12 mars 2011

Nu är jag arg

Vi är redo!

Ett beställningkort till en kund. Känns som jag har fastnat lite i den här typen av kort när det gäller att göra kort till barn. Här ett typiskt tjejkort med en söt liten Magnolia figur. Mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye.

Stämplen med stjärorna och textstämpeln kommer ifrån Inkido.

Fjärilen är utstansad med Martha Stewarts fjärilsstans Monarch Butterfly. Rosbladen är också de utstansade med en stans från Martha Stewart. Önskar alla som är inne här en underbar helg. Själva så åker vi nattåget ikväll till Åre. Ska bli spännande att se hur det fungerar med två barn. Senast jag och Stefan åkte nattåg var för 15 år sedan och jag kan tänka att det har hänt en hel del i Åre sedan dess. Väskorna är packade. Vi får bara hoppas att den sista går att få igen utan problem. Har säkert packat alldeles för mycket som vanligt. Jag hoppas att våren har kommit ordentligt tills vi kommer hem igen. Ha det gott!
Posted by Picasa

onsdag 9 mars 2011

Aj aj aj

Vaknade klockan två inatt av att Isac hade värk i örat. Inga bra tecken. Efter lite alvedon så lyckades vi somna om och sov ända tills klockan ringde. På morgonen kände han inget så det blev iväg till skolan. Vid lunch ringde de och sa att han hade fått mer ont. Lyckades att få en läkartid vid två så det var bara att åka till Tvååker och få det kollat. En början till öroninflammation sa doktorn. Så nu blir det att äta Ipren ta nässpray och ta det lite lugnt så att det inte blir värre. Dock är det inte så lätt att ta det lugnt när man har en lillebror som gärna retas med sin storebror. Isac är iallafall vid gott mod så det ska nog lösa sig.

Ikväll fick jag och Josefin äntligen till en pysselkväll det var på tok för längesen. Själv fick jag gjort två kort och en scrapbookinglayout. Ska försöka att få ut de nya alsterna här på bloggen inom det närmaste. Ovan ett kort med mönsterpapper ifrån Inkido. Stämplarna som är använda på kortet kommer ifrån Tim Holtz och Inkido. Dekorationerna med fjärilar kommer ifrån K & Company vilket har blivit lite att ett favoritmärke hos mig just nu.
Posted by Picasa

måndag 7 mars 2011

Jag säger bara....

Zumba! Vilken rolig motionsform. Äntligen en träningsform där man inte behöver följa någon slaviskt utan lyssna till musiken och bara känna rytmen och göra det som känns bra. Fantastiskt roligt! Har du inte provat det ännu så kan jag rekommendera det. Jag hoppas definitivt att det kommer fler pass av detta på nära håll. Får bara hoppas att man inte får för mycket träningsvärk imorgon utan att man kan ta sig runt på jobbet. Nu har klockan blivit mycket och jag är jättepigg efter detta roliga träningspass. Är nog klokast att gå och lägga sig ändå så att man orkar upp imorgon.

Nu har jag bestämt....

att nu är det VÅR. Idag blev det en promenad i mina nya joggingskor som jag köpte i USA. Kan i allafall säga at jag frös inte om fötterna utan om huvudet. Mössan får nog vara på ett tag till. När vi kom in igen gjorde vid nybakade våfflor och det var fantastisk gott. Snart är det dags att åka på gympa med barnen. Hoppas att man kan få gjort av med några våffelkalorier.

Kortet som jag visar här idag är till min underbara systerdotter som fyllde 16 år. Figuren som är ifrån Magnolia passade väldigt bra till henne eftersom hon tycker om att baka. Mönsterpappret kommer ifrån Inkido och blommorna är ifrån Magdas. Grattiskramar stämpeln är även den ifrån Inkido.
Posted by Picasa

lördag 5 mars 2011

Tim Holtz

Tim Holtz stämplar är roliga att jobba med. Kommer mer och mer underfund med hur användbara de är till både kort och scrapbooking. Här ett kort till en kille som fyller 30. Har använt många olika stämplar på mönsterpappret och det blev väldigt fina effekter.
Tagsen är färgad med Walnut Stain och Black Soot. De små bokstäverna kommer ifrån Adornit. Pricken över i:et tycket jag att det blev med nyckelknippan som jag köpt hos Pagoni.
Posted by Picasa

Strålande humör....


Kan man vara annat. Plusgrader och strålande sol. Det enda man skulle kunna klaga på är denna blåst men det struntar vi i. Idag har det gjorts beställningkort precis hela förmiddagen medans mannen och barnen var och åkte skidor i Åkulla. Nu väntar en promenad i det fina vädret. Får väl se om jag får med han som sover på soffan.

Ovan ett kort till lille Algot som fyllde 1 år. Tycker verkligen om denna stämpeln med mössen på som kommer ifrån Penny Black. Stämpeln är färglagd med Distresser. Stjärnstämpeln som jag har använt i hörnen kommer ifrån Inkido. Mönsterpappret är från Ladybug and Friends. Ha en fortsatt underbar helg!
Posted by Picasa

onsdag 2 mars 2011

Underbart!

Vilken fantastisk dag. Uppe tidigt och följde Isac till skolan. Jag, Melvin och min mamma tog oss en promenad på en timme. Helt underbart. Sedan var det hem och baka frukostbullar och steka pannbiffar. Passade på att göra på 2 kg eftersom det är se gott att ha i frysen. Tyckte faktiskt att jag lyckades riktigt bra med dem och det tyckte Melvin också. Det slank ner en hel del så när det var dags för middag så var den lille herren inte speciellt hungrig.

Efter middagen gick Isac till en kompis och Melvin följde med morfar till skogen så det blev en stund helt för sig själv. Underbart. Äntligen fanns det tid att få plocka upp alla roliga saker som svärmor och svärfar hade med sig hem från USA. Är nog mest nöjd med mitt Clip It up ställ. Kändes skönt att få det lite organiserat på pysselbordet.

Ovan ett kort till lilla Maja borta i USA som döptes i helgen. Mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye. Stämpeln är från Greeting Farms och alfabetet som jag stansat ut Maja med heter Banana Split. Figuren är färglagd med distresser bland annat vintage photo, victorian velvet, scattered straw, black soot, walnut stain och tattered rose.

Nu ska jag och mina barn inta soffan och se på halv åtta hos mig.
Posted by Picasa