måndag 21 februari 2011

Lyxmiddag i det fria

Sportlovsvecka och underbart väder. Idag blev det lunch ute med grillade mackor över öppen eld. Mat ute smakar alltid gott. Nu har vi precis avslutat en omgång Den försvunna diamanten och jag vann inte. Tror att jag ska inta pysselbordet en liten stund. Vi får väl se om det dyker upp något nytt alster här på bloggen under kvällen.
Posted by Picasa

söndag 20 februari 2011

Livet är underbart!

Vilken underbar helg. Igår hade vi folk hemma på kvällen. Fick provat lite nya recept och det var mycket gott. Provade bland annat ett recept ifrån Halv åtta hos mig. Det var en efterrätt med ananas, malibulikör och mörk rom och till det en glass med hackad co-co. Mmmmmm den kommer vi att göra fler gånger. Dagen idag har gått ut på att bara njuta. Har fått pysslat lite kort. Efter det så blev en lång promenad på isen på vår sjö här i Skällinge. Verkligen helt underbart väder. Våren är på väg!
Posted by Picasa

fredag 18 februari 2011

Favorit i repris!

Oj vad längesedan jag var inne här på bloggen. Ska försöka att bli lite bättre på det. Ny resa beställd. Helt underbart. Ska bli fantastiskt att se denna stad i grönska. Nu börjar planeringen för allt som vi vill se och göra. Har ni några tips så lämna gärna en kommentar så vi inte missar några smultronställen. Nu väntar fredag kväll med pizza. Isac ska ha en kompis som ska sova över så de har fått önska mat idag. Det ska faktiskt bli riktigt gott. Ha en härlig helg!
Posted by Picasa

onsdag 9 februari 2011

Usch och fy!

Inatt har det inte blivit mycket sömn. Isac har fått någon släng av magsjuka och det är något av det värsta som jag vet. Usch...Magsjuka är ungefär det sista den lille smale mannen behöver. Idag blir det handsprit som gäller...nu håller vi tummarna att vi andra klarar oss.
Posted by Picasa

Skönt att det finns förstärkning

Brandkåren i Skällinge behöver nog inte vara så orolig för att det inte finns några som vill bli brandmän. Men de får hålla ut några år till så att de hinner växa till sig. Vilka ungar de är för härliga.
Posted by Picasa

Sol Sol Sol

Ledig dag....åååååååååh vad underbart. Har faktiskt ingenting planerat idag och det känns fantastiskt. Barnen ska leka med lite kompisar i eftermiddag så då blir det fullt hus. Själv håller jag tummarna att mina kort kommer med posten idag så att jag kan sätta igång och göra ett album från vår resa till USA. I övrigt så ska jag mest försöka att ha en må bra dag och försöka att hinna med en liten promenad i solen. Passa på och njut om du har möjlighet.
Posted by Picasa

söndag 6 februari 2011

Vad jag har hunnit med!

Ett kort med en figur från Greeting Farms, hon är verkligen jättesöt. Mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye. S

Vilken helg! Har hunnit med en hel del. Fredagkvällen började med kalas hos Farbror Håkan och Martina. Barnen stortrivdes med poängpromenad men de blev dock lite besvikna när priset var en kiwi en marianne och ett päron. Verkligen en jättemysig kväll. Tur för Håkan och Martina att de plockade fram lite godis till slut.

Lördag morgon vaknade tidigt men gick inte upp innan strax innan åtta. Gjorde mig färdig och väckte barnen och sedan styrde jag kosan till Örkelljunga och lämnade barnen kvar hos Farmor och Farfar. Hittade en hel del nya saker att pyssla med. Köpte bland annat krympplast som jag ska prova att använda. Sedan var det tillbaka till Halmstad och äta farfars goda köttbullar och sedan var det att åka vidare för att möta upp Farmor för att gå och se filmen Trassel. En underbar film. Kan verkligen rekommendera att se den om man tycker om disneyfilmer med prinsessor.

Efter detta var det att åka till Varberg för att hämta mannen i mitt liv som skulle komma med tåget efter att ha varit på konferens sedan i torsdags. Sedan blev det sushi och sjunka ner i soffan när vi kom hem.

Idag har det varit Me and I party. De hade mycket snyggt i denna kollektionen. Hittade en hel del till mig själv. Annars har det mesta av dagen gått åt till att redigera foto så att jag kan få de framkallade. Är väldigt sugen på att göra ett album ifrån New York. Nu väntar sängen på mig.....

Posted by Picasa

fredag 4 februari 2011

Solen skiner...Hurra!

Underbart att äntligen få se lite av solen. Idag är det kalas i Kvibille som gäller. Farbror Håkan fyller år. Så efter att jag har stängt butiken så blir det att köra söderut. Men först ska huset nog få sig en liten sanering. Ovan är det ett kort till en kille som fyller 17. Det är nog den svåraste åldern att göra kort till.
Tyckte själv att det faktiskt blev lite coolt. Mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye och serien Lush. Stämpeln på tagen kommer ifrån Tim Holtz och grattisstämplen kommer ifrån Arkivet. Ha en underbar helg!
Posted by Picasa

onsdag 2 februari 2011

Ändrade planer...

Det blev en tur till Ullared istället. Fick inhandlat skidhjälmar till 3 av familjens medlemmar och det kändes mycket skönt att ha det klart. Nu är det bara en lång väntan tills det är dags. Jag har beställt 2-3 minusgrader och strålande solsken när vi ska iväg. Det hade varit underbart. Ovan är det ett kort jag gjorde till barnens lille söte kusin Otto när det var dopdag. Mönsterpappret kommer ifrån My Minds Eye och igelkottarna är ifrån Penny Black. Huvudvärken har äntligen släppt så jag håller tummarna att jag slipper influensan. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på Halv åtta hos mig. Hoppas de lagar något gott så att man kan få lite ny inspiration.
Posted by Picasa

Ni är underbara!


Vilka fantastiska barn jag har!! Idag var det meningen att det skulle bli ett besök hos Ulrika, Agnes och Linnea men med lite huvudvärk i skallen så vågar vi inte åka dit med risk för att smitta dem när de ska iväg på skidresa till Branäs. Det får bli en fika om 2 veckor istället. Dagen har inte mycket planerat bara att få gjort mina 3 beställningkort klara. Superskönt!!!
Posted by Picasa