måndag 31 januari 2011

Vilken underbar helg!

Vad en helg går fort. Lördagen tillbringade man hela dagen i Halmstad hos Therese. Supekul att träffas, scrappa och äta fantastisk god mat. Ett av korten som blev färdigt ser ni här ovan. Mönsterpapprena är från Inkido och äntligen så tyckte jag att papprena gjorde sig riktigt bra. Igår blev det pulkaåkning med hela familjen och min lilla kusin som fyllde 7 år. När vi skulle gå hem så var det ingen som ville gå in så det slutade med att vi gjorde en brasa på tomten och grillade varma mackor. Underbart gott och solen värmde riktigt ordentligt. Våren är på väg jag är helt säker.
Posted by Picasa

fredag 28 januari 2011

Fredag vad härligt!!

Hemma igen efter en omgång på massagebänken. Det behövdes kan jag lova. Kände mig faktiskt några kilo lättare när jag gick därifrån. Underbart. Har även hunnit att äta sushi. Tycker nu till och med att det är riktigt gott. Imorgon är det träff hos Therese det ska bli jättekul att träffa några likasinnade med samma intresse. Nu ska det göras kreativa kort till min lilla kusin som fyller 7 år. Det enda hon önskar sig är handgjorda kort. Hon är för go.
Posted by Picasa

torsdag 27 januari 2011

Är så sugen!!!


En riktigt varm amerikansk bagel med hemgjord färskost med gräslök hade suttit fint. Får väl se vad jag kan hitta för något i mitt lilla kylskåp.....
Posted by Picasa

Kort i lila

Nu har det pysslats lite igen. Denna gången var det beställt ett lila kort och så här blev resultatet. Mina minitags från Quickutz har jag haft mycket användning för på många kort. Invigde min Martha Stewart blad stans och insåg att den kommer jag att ha mycket användning för. Nu är det dags att gå och lägga sig och få lite vila efter en lång arbetsdag. Imorgon väntar massage och det känns som mycket välbehövligt. Underbart!
Posted by Picasa

måndag 24 januari 2011

Inspiration

Köpte lite tidningar när jag var i USA. Scrapbook Creations kommer ifrån Australien och har blivit en favorit. Synd att den inte finns att få tag på i Sverige. Ska se om jag kan få svärmor och svärfar att ta med sig nästa nummer hem när de är över på lilla Majas barndop. En kul tidningen med mycket olika stilar och det vill säga en massa ny inspiration.
Posted by Picasa

söndag 23 januari 2011

Min prins.....

Här är en layout som jag gjorde när vi var hos Anders & Maine i USA. Efter ett tag så började det ju dra lite i kreativitetshanden så då var det till att låna Maines pysselrum. Bilden är tagen när vi var på Liseberg förra sommaren. Idag ska vi på barndop för lilla Otto så nu måste jag ut med Melvin så att han får gjort färdigt sitt dopkort. Båda barnen har varit flitiga med att klippa och klistra. Nu får vi bara hoppas att Otto blir glad för alla kort.
Posted by Picasa

lördag 22 januari 2011

Längtar....

Scrappat en layout på mina underbara prinsar. Fick mig att drömma till sommaren. Finns det något bättre på sommaren än en promenad runt fästningen och avsluta med en smaskig glass på Kulingen. Det är sommar.. Utanför fönstret är det minusgrader och jättevackert. Gäller att försöka att njuta av varje årstid. Mönsterpapprena som är använda på layouten kommer ifrån My Minds Eye. Ha en underbar lördag.
Posted by Picasa

fredag 14 januari 2011

Städa städa....

Ett kort till en liten tjej. Mönsterpapprena kommer ifrån My Minds Eye och stämpeln kommer ifrån Magnolia. Snöflingorna är utstansade med en Martha Stewart stans.

Tindra är utstansat med ett alfabet från Quickutz som heter Banana Split.

En vecka går otroligt fort. Har varit hemma i 3 dagar med sjuka barn så jag har lyckats med att faktiskt få en hel del gjort. Har röjt i barnens kläder och plockats bort det som har varit för litet. Städat matkällaren och vår klädkammare, med saker man samlar på sig. Nu är bara problemet att man måste få iväg all bråte. Jag är bra på att röja men det sista är det som min man är allra bäst på. Idag blir det att göra klart beställningkort och städa i butiken.

Ha en underbar fredag och en härlig helg.

Posted by Picasa

onsdag 12 januari 2011

Tillbaka i vardagen igen!!

Ett beställningkort gjort i mönsterpapper ifrån My Minds Eye. Bokstäverna är utstansade med ett alfabet från Quickutz som heter Banana Split. Bokstäverna har sedan fått ett lager tre de lack på sig. Idag är det en lugn dag hemma. Äldste sonen har inatt haft hög feber och kräkts så det blir några dagar hemma för att repa sig. Känner mig själv inte helt i form, man får hålla tummarna att man klarar sig.
Sedelficka inuti kortet.
Posted by Picasa

fredag 7 januari 2011

Lite av mina inköp

Här är en del av det som jag "fyndade" borta i USA. Tyvärr så hann inte mina 2 sista paket att komma fram i tid innan vi skulle åka hem. Är lite sugen på att sätta igång och göra lite kort och nya layouter. Får se om det blir någon ledig stund i helgen.
Posted by Picasa

Hemma igen....

Borta bra men hemma bäst. Jag hade ju i och för sig gärna stannat en vecka till men resten av familjen var mycket nöjda. Tack Anders, Maine, Pontus och Maja för 3 fantastiska veckor. Vi kommer gärna och besöker Er igen. Vi har ju en hel del kvar att utforska. Nu är vi som sagt hemma i verkligheten igen. Idag har dagen bestått av pulkaåkning och skottning av vårt garagetak.....puh. Nu väntar fredagsmys och Let´s dance. Heja Alexander Ryback!
Posted by Picasa

tisdag 4 januari 2011

Slut på det roliga....

Här packas det för fullt allt ska ner i sina resväskor. Har blivit en del inköp både kläder, skor, scrapbooking och nya kulor till granen. Tyvärr så hinner mitt ena paket inte hit i tid. Är lite besviken eftersom det är mina scrapbookingsaker. Hoppas att Maines mamma och pappa har lite plats över i sina resväskor när de ska över i februari. Vi har haft en fantastisk resa och jag hade inte haft något emot att stanna ett tag till. Isac har lite hemlängtan och jag tycker väl i och för sig att det ska bli ganska skönt att komma hem. Men en sak är säker jag kommer absolut att åka tillbaka hit. I Love New York!!!!

måndag 3 januari 2011

Det är högt...

Vilken fantastisk dag på Manhattan. Strålande solsken och runt noll grader. Idag blev det ett besök vid Empire State Building. En otroligt hög och en väldigt vacker byggnad. Vi åkte dock inte upp till 86 våningen utan stannade på marken. Vissa saker går inte att beskriva de måste upplevas.

Hard Rock Café

Hard Rock Café i New York är absolut värt ett besök. Vilket ställe. Fantastisk god mat.
Melvin satt och diggade under tiden som han åt.


3 mätta och glada på Hard Rock Café som är redo att ta tunnelbanan till Michaels.


söndag 2 januari 2011

En dag på museet....

Vilken dag och vilket museum. Jag är ingen fantast av att gå på museum men American Museum of Natural History är absolut värt ett besök. Museet är hur stort som helst så vi orkade faktiskt inte att gå på allt. Resten får vänta tills nästa besök i New York. Barnen var nöjda över att få titta på alla djuren och på dinosaurierna. Häftigt.

Hela familjen bland de afrikanska djuren.

Och den stora grand finale. 65 miljoner år gammal och helt enormt stor. Inte varje dag man har tillfälle att titta på dessa på så nära håll.



lördag 1 januari 2011

Jag får väl ge mig....

Efter att ha tyckt att Sushi smakar mest saltvatten så har jag nu fått ge mig. Får nu bara intyga att jag faktiskt tyckte att det var riktig gott. Det bästa är ju ändå den syltade ingefäran. Kanske till och med att det blir en gång till innan vi åker hem. Gott och nyttigt.

UGG....

Vilken butik. Har nu varit på Woodburys två gånger för att införskaffa mig ett par stövlar som jag har blivit förtjust i. Tyvärr så är det fler än jag som verkar vara på jakt efter dessa.

Denna kö för att bara komma in i butiken och den var så här lång precis hela dagen.
Jag har gett upp. Hade jag ställt mig i kön så hade de säkert inte haft rätt modell ändå eller så hade det väl fattats min storlek.

Vinteraktivitet

Strålande sol och underbart vinterväder. Här finns inga riktiga pulkor. Tur att familjen Wogel hade med sig sina ifrån Sverige. Det blev mycket pulkaåkning men framförallt blev det snöbollskrig. Maine och Maja kom med varm choklad och Pågens kanelgifflar det var inte dumt. Smakar alltid med fika i backen.

Även jag tog mig några åk nerför backen.

Melvin var flitig i pulkabacken. Han lekte att den gula och svarta snowracern var en snöscoter.