söndag 31 oktober 2010

Julkort

Idag har det varit pysseldag hela långa dagen. Har fått gjort en massa ljus med de nya stämplarna som jag inhandlade igår. Har även blivit en hel del julkort gjorda också. Nu börjar det kännas att man har vridit tillbaka klockan så nu väntar nattning av två barn. Tror att även jag kommer att slockna ganska fort ikväll.
Posted by Picasa

Vilken rolig dag...



Dagen lördag går alltid i rasande tempo...Igår var det upp i ottan för att möta upp Ulrika för att vi skulle ta oss upp till Göteborg. Första stoppet var Ikea och man kan säga att vi köpte ljus i mängder. Efter en god fika med gott sällskap så styrde vi resan mot Eriksbergshallen och Scrap & Stämpelmässan. Tyckte faktiskt att jag höll mig i skinnet denna gången och handlade inte så mycket men väldigt bra grejer. Mässan var lite mindre än vanligt men jag tyckte nog att det var lika mycket folk. Alltid kul att komma iväg på mässor. Väl hemma så var det bara att fräscha upp sig lite och åka vidare på kusinträff. Alltid roligt att träffa Er alla synd bara att det blir så sällan. Ovan ser ni ett kort som jag har gjort med My Minds Eye papper. Igelkottstämpeln kommer ifrån Penny Black. Idag blir det pysseldag med storasyster. Har en hel del saker som köptes igår som ska provas. Ha en härlig söndag.
Posted by Picasa

fredag 29 oktober 2010

Pysselväder

Det är bara att ta tillfället i akt och sätta sig och pyssla. Vädret inbjuder ju inte till att göra något ute ändå. Det står i och för sig dammsugning på Fru Bengtssons schema idag men det låter inte fullt lika lockande som att göra julkort. Ovan ett beställningkort till en herre som fyllde 65. Blev i lite murriga färger. Som sagt nu väntar "snabeldraken" lika bra att få det gjort så man kan öppna butiken och sätta sig och pyssla med gott samvete.
Posted by Picasa

torsdag 28 oktober 2010

Jul i grönt



Hemma på lunch och passar på att blogga lite. Här kommer ett julkort som är skapat med mönsterpapper ifrån Inkido. Den lilla bruna snöflingan blir som pricken över i:et. Har som sagt fastnat lite i den här smutsa ner stilen. Jättekul... har ni inte provat så gör det.
Posted by Picasa

onsdag 27 oktober 2010

Vilken kväll!


Vilket fantastiskt trevligt gäng som kom idag för att lära sig lite mer som man kan göra med sina Distress Ink. Jag hoppas att Ni hade lika trevligt som jag. Jag hoppas att ni fick med er lite ny inspiration och nya ideér. Hoppas vi snart ses igen. Nu är jag ganska trött och sliten och det känns som John Blund börjar knacka på. Sov så gott!
Posted by Picasa

Provat något nytt

Regnet det bara öser ner och det är värsta kura vädret. Jag och Melvin har varit på Ge-kås i Ullared idag på förmiddagen. Förstår inte var allt folk kommer ifrån. Skulle bli en snabb tur men den blev på 3 timmar. Vi hann dock med en god fika också. Nu ska jag börja förbereda för kvällens kurs med distresser. Det ska bli jättekul.
Ovan ser ni ett paket som man kan använda och lägga något litet i när man ska gå bort. Blev lite inspirerad när jag tittade i Magnolias nya tidning. Har använt perfect pearl i ena hörnet på pappret och det gav en härlig effekt.
Posted by Picasa

tisdag 26 oktober 2010

Sötnos

Ett kort från förra julen. Pippikläderna skulle på direkt och de har använts flitigt. Alla mönsterpapper och dekorationer kommer ifrån My Minds Eye. Nu väntar jobbet i några timmar till men imorgon är jag ledig och det ska bli fantastiskt skönt.
Posted by Picasa

måndag 25 oktober 2010

Nu är det dags....

att gå och knyta sig. Det har var varit en mycket trevlig och inspirerande kväll hos Scrap & Korthuset. Alltid roligt att träffa nya människor som brinner för denna underbara hobby. Lyckades att bli färdig med ett julkort som blev i blått och en layout är också på god väg. Bilder kommer här i bloggen inom kort. Nu väntar sängen. God natt!

Änglar


Ett kort som jag embossat med små änglar. Stämpeln kommer ifrån Reprint. Färgen på embossingpulvret heter Vintage och kommer ifrån Inkido. Mönsterpappret kommer ifrån Ladybug and Friends. Trådarna med pärlorna på förgyller verkligen kortet. Nu är det dags att förbereda för Scrapträffen som ska vara ikväll. Ska bli jättekul att träffa kreativa människor och få lite ny inspiration.

söndag 24 oktober 2010

Inbjudningskort

Här ett kort som jag gjorde i förra veckan. Mönsterpappret kommer ifrån Inkido och heter Tuva Rose Dust. Notpappret kommer också ifrån Inkido. Inbjudan stämpeln kommer ifrån Reprint.
Har fastnat lite i vintage stilen just nu och tycker det är fantastiskt roligt att få "smutsa" ner lite.

Synd att en helg går så fort

Hemma igen efter en underbar helg hos svärföräldrarna. Igår passade jag och min bättre hälft på att göra Halmstad. Det första vi gjorde när vi kom till stan var att springa på goda vänner så det blev en långfika på ett av stans mysiga fik. Efter lite shoppande gick vi på mässan som var på teatern som handlade om hälsa och livsstil. Vi fick oss nog lite funderingar efter att ha gjort aurafoto och varit på föredrag. Kvällen avslutades fantastisk god mat och med mycket trevligt sällskap.

Idag stod det sovmorgon på hela familjens schema och även på farmor och farfars tror jag. Efter frukost blev det en långpromenad på en timme helt fantastiskt skönt. Vi fick även spanat in Kalle och Karins kor på vägen. Eftermiddagen har jag pysslat lite medans farmor var ute och spelade fotboll med barnen. Farfar tog sig en tupplur och Stefan har skrivit vid datorn. Jag tror att alla var lika nöjda. Hela familjen tycker det är fantastiskt skönt att åka till farmor och farfar och barnen och jag hade gärna stannat längre. Vi kommer snart tillbaka.

fredag 22 oktober 2010

Somliga går i trasiga skor....


Här är sonens snickarskor. (som han kallar dem) Man får absolut inte slänga dem. Han har fler par men dessa har blivit favoriter. Med tanke på gårdagens väder så blir han snart blöt om fötterna.

Nu har jag äntligen fått tummen i läge

Nu har jag äntligen gjort det jag har tänkt att prova på i flera veckor. Jag har fått dekorerat ljus. Tack Therese för inspiration från din blogg. Så här fint blev resultatet.

Det blev en liten gubbe

Killarna han med att göra en liten snögubbe. De var och lånade lite snö hos närmsta grannen. Hoppas att det var ok familjen Liljensten. Vilket mästerverk. Sedan var det till att hänga de blöta vantarna på tork.

torsdag 21 oktober 2010

Här produceras det julkort


Ett julkort med Pion Designs underbara julpapper. Båda stämplarna på kortet kommer ifrån Inkido och de har blivit favoriter just nu. Verkar som om höststormarna börjar att dra in. På förmiddagen var det snö och nu så blåser det för fullt ute. Skönt att vara inne och kura lite och tända lite ljus. Har lite inspiration kvar innan det är dags att gå och lägga sig. Vi får se om vi hinner klart med ett kort till.
Posted by Picasa

Nej se det snöar....

Nu har första snön fallit och min fyraåring är helt överlycklig över att det är vinter. Kunde faktiskt inte tro mina ögon när det föll stora vita flingor utanför vårt fönster. Nu börjar man kanske snart komma i rätt stämning för att producera alla julkort. Idag är det hemmadag eftersom Melvin har så hemsk hosta och en nästa som rinner. På schemat idag står det städning. Har äntligen fått röjt i mina badrumsskåp, man inser vad man samlar på mycket saker. Dags att fortsätta städa....eller jag tror faktiskt att jag ska gå ut och ställa mig i snönfallet istället.
Ha en underbar torsdag!

Min lilla butik börjar bli täckt av snö. Undrar hur mycket det blir?



Posted by Picasa

onsdag 20 oktober 2010

Syskonkärlek

Såna här bilder vill man ha många. Ibland är de som bästa vänner och ibland tycker man att de inte gör annat än och tetas och retas. Just nu sitter de i vardagsrummet och leker med bondgårdsdjuren och bygger hagar med videoband. Härlig att se.
Posted by Picasa

tisdag 19 oktober 2010

Tändsticksask

Här har jag gjort en tändsticksask som jag har klätt i gammalt notpapper.
Posted by Picasa

Julkort

Posted by Picasa

Dopkort


Ett dopkort till en liten kille. Mönsterpapprena kommer ifrån Inkido och textstämpeln också. Stämpeln med katten kommer ifrån Penny Black. Har en liten sjukling som är hemma idag och har en förskräcklig hosta så idag blir det hemmadag och det ska nog hinnas med lite kreativt också.
Posted by Picasa

måndag 18 oktober 2010

Tänkvärda ord

En tag med mycket tänkvärda ord. Perfect pearl är användbart och roligt att använda till mycket.
Posted by Picasa

Julkort


Nu är äntligen berget med tvätt gjord och det kändes riktigt skönt att få sätta sig framför datorn en stund. Här ett julkort med en favoritstämpel. Tror att den kommer att finnas med på många julkort i år. Mönsterpappret kommer ifrån Maja Design.
Posted by Picasa

Bröllopskort

Posted by Picasa

lördag 16 oktober 2010

Julkort


Här är ett julkort med Maja Designs nya julpapper. Stämplarna som är använda på kortet är från Inkido. Allt material som finns på kortet finns att köpa hos Scrap & Korthuset.
Posted by Picasa

Vilken underbar dag

Vaknade tidigt. Trodde att det skulle bli en härlig sovmorgon idag men min yngste son som brukar vara en sjusovare vaknade med ett stort leende kl 7 och full med energi. Vi höll oss dock kvar i värmen fram till närmare halv nio och bara hade det varmt och mysigt under täcket. Sedan cyklade resten av familjen till vårt lilla bageri och köpte färska frallor....vilken fantastisk bra start på dagen och den har bara börjat. Idag ska det njutas av det härliga höstvädret. Och förhoppningsvis så ska jag kanske få något kort gjort också. Ha en underbar dag och njut av hösten.

fredag 15 oktober 2010

Julkort

Mera julkort.Posted by Picasa