tisdag 31 augusti 2010

Något att vinna

Här finns det papper att vinna. Klicka på bilden för att komma vidare.

söndag 29 augusti 2010

Söndag med systrar


Idag har det varit en härlig söndag. Mina systrar kom vid halv två och sedan har vi suttit och pysslat ända fram till halv sju. De hade aldrig gjort kort eller scrapbookinglayouter tidigare. Men de fick nog lite blodad tand för den här hobbyn (tror jag). Jag hoppas att ni snart kommer tillbaka kära systrar. Roligt att se Er så kreativa och engagerade.

Blogcandy!!

Här finns ett underbart paket att vinna hos Malin.
Håller tummarna att jag har turen på min sida.

måndag 23 augusti 2010

Njut av livet

Lille Simon har fyllt 15 år... det är ju helt otroligt. Tycker inte det var längesedan vi var i kyrkan för att du skulle döpas. Som tur är så märks det ju bara på barnen att de blir äldre. Själv känner jag mig inte en dag över 25.


Måndag och ny vecka

Måndag morgon....tänk vad en helg går fort. Har hunnit med en hel del när man tänker efter. Höjdaren var nog lördagkvällen med kräftor och trevligt sällskap. Stort tack till alla vänner som hjälpte till att göra kvällen så trevlig.

Idag var det en speciell känsla att cykla iväg med barnen till dagis och skola. Helt underbart mysigt att få följa med Isac på sin första skoldag som första kladdare. Han börjar bli stor. Jag blir lycklig varje dag som jag ser på mina barn och inser vilka härliga små individer som de är.



Posted by Picasa

lördag 21 augusti 2010

Till en liten prins


Den här stämpeln är bara så söt. Kortet ska skickas till våra underbara vänner som har fått en ny liten familjemedlem.

fredag 20 augusti 2010

Tänk vad man kan göra med en papperspåse

Nu har den äntligen blivit färdig....min lilla receptpåse. Mönsterpapprena är från My Minds Eye och finns i min butik om någon skulle tycka att det är användbara till något roligt projekt.





Bjuder här på receptet som jag har fått av Josefin:

Mini-chokladmuffins
30-40 st

50 g smält smör
2 dl socker
2 ägg
2 1/4 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
100-200 g mjölkchoklad

Vispa socker och ägg poröst.
Blanda i smält smör, mjöl, kakao, vaniljsocker och mjölk.
Fyll små muffinsformar och lägg i 1/2 till 1 ruta mjölkchoklad i varje form.
Grädda mitt i ugnen på 225 grader i c:a 8 minuter.
Men håll koll för det kan gå fort
med tanke på att de är små.

Glasyr:
Smält 200 g vit choklad. Låt det svalna
något, blanda med 200 g Philadelphiaost.
Spritsa eller bred på muffinsen.

Lycka till!
Posted by Picasa

Min man

Har en underbar man som ställer upp i alla lägen. Här har det skapats en layout som kommer att pryda vår vägg i sovrummet.
Mönsterpappret ifrån Maja Design är helt underbart vackert. Gillar det turkosa pappret med de bruna och vita inslagen. Man blir bara lycklig när man ser den här bilden.

Posted by Picasa

Baka Baka...

Nu har vi varit i farten och gjort cheesecake. Vi har inte ätit det på hela sommaren och det hör liksom till. Visst är det underbart med lite hjälp i köket. Här har Melvin fullt upp med att slicka av grädden ifrån visparna. Imorgon får vi smaka på resultatet.

Posted by Picasa

måndag 16 augusti 2010

Hemma igen....

Vilken helg....Vi har varit på ett fantastisk bröllop i Skåne. Sofia och Peter var hur vackra som helst. Underbart god middag och fantastiskt trevligt sällskap. Att festa fram till halv fyra är inte vi vana vid men vi hade verkligen superkul.


Söndag morgon vaknade vid halv nio och tyckte att klockan kan inte vara så mycket redan. Upp och åt en god frukost med presentöppning. Sedan var det dags att tacka för en fantastiskt bröllop och då lyckades en geting krypa in i min sko och sticka mig i foten. Aj Aj Aj. Vi skulle åka och titta på ett stenbrott men det blev inte så vi fick snällt styra kosan mot Hässleholm och sjukhuset. Halsen svullnade igen och det gick knappt att svälja. Tur att det finns sjukhuspersonal som vet vad de gör. Dropp, Betapred, Tavegyl och Adrenalin och jag som inte gillar att bli stucken. Det var sagt att efter 4 timmar får du nog ta dig hemåt. Men svullnaden la sig inte så det blev 6 timmar istället och hade svullnaden inte försvunnit så hade det inte blivit hemgång utan då hade jag blivit inlagd. Tur att svullnaden var borta så att jag kunde åka med min man hem. Jag och sjukhus det är ingen höjdare. Man kan säg att jag åker inte dit i onödan. Men som tur var så slutade allting bra.
Posted by Picasa

fredag 13 augusti 2010

Samma stämpel på 3 kort

Försökte idag att producera kort med min fyrårige son samtidigt som jag själv skulle försöka att vara lite kreativ och ha öppet min lilla butik. Idag var det inte lätt. Det fick bli 3 lite halvsnabba kort att montera. Tycker den här stämpeln med nallen och katten är urgullig.
Alla mönsterpapprena hittar ni i min lilla butik.



Posted by Picasa

Carina firar

Carina firar 40 000 besökare på sin blogg. Kika in på hennes blogg. Du kan vinna alla dessa stämplar.

torsdag 12 augusti 2010

Tänk vad tiden går

Igår hade vi bröllopsdag....inte klokt att det är nio år sedan vi sa ja till varandra. Jag har en underbar man som är väldigt omtänksam och kärleksfull. Vad skulle jag göra utan dig. Igår var vi ute och åt en god middag och man kan säga att vi rullade ifrån restaurangen när vi gick därifrån. Propp mätta. Vi har hunnit med en hel del under de här nio åren. Undra vad de nästkommande har att erbjuda. Man kan bara tänka sig när killarna kommer i tonåren med moppar och allt som hör till. Inser att jag måste försöka att njuta lite mer här och nu.



Stämplar

Visst är de underbara. Jag vill ha allihopa.







Underbara papper

Jag håller på att titta runt efter lite nya papper. Jag gillar verkligen My Minds Eye papper. Papprena som ni ser här nedanför är från deras nya kollektion Lost and Found. Helt underbara om ni frågar mig. Vad tycker ni?











tisdag 10 augusti 2010

Pysseldag

Idag har det pysslats mest hela dagen. Vi började på förmiddagen jag och mina barn och gjorde födelsedagskort. Barnen var så flitiga så det var svårt att hinna med i deras tempo. Sedan fick vi besök av min syster och hennes barn perfekt med två större barn som barnvakter. Äntligen fick jag min syster att prova på denna underbara sysselsättning. Vi gjorde tags med Distress Ink och jag tror att hon tyckte att det var riktigt roligt. Tack för en trevlig pysselstund syster yster.




Posted by Picasa

måndag 9 augusti 2010

Kul med nya tekniker

Åååååh vad roligt....Idag träffades jag, Josefin och Martina och pysslade. Vi bestämde oss för att göra lite nytt med den tekniken som vi lärde oss av Rimna på Scrapträffen i Kungsbacka. Nu gjorde vi lite andra figurer än vad vi gjorde på kursen. Har gjort ett bröllopskort också men det vågar jag inte lägga ut innan bröllopet har varit på lördag. Kommer definitivt att bli mer kort med den här tekniken. Har Ni inte provat så gör det. Det är kul att få smutsa ner och kladda lite.

Posted by Picasa

Idag har jag gjort något nytt


Idag har jag gjort något som jag aldrig har gjort förut. Skickat in ett foto till en fototävling. Gillar verkligen den här bilden. Den är ifrån vår semester när vi var och besökte Stefans moster i Tibro. Magen började väl kurra lite på Isac och då hittade han smultron i landet. Finns det något bättre än solvarma smultron.

Kort till nyfödd

Nu har det pysslats ett beställningkort. Figurstämpeln är från Panduro och mönsterpappret kommer från Forma Hantverk. Bradsen som liknar knappar är bara för söta. Ikväll är vi några som ska sätta oss och pyssla. Undra om det blir kort eller scrapbooking som står på schemat??

Posted by Picasa

Kort till en tuff kille

Jag gillar detta papper med alla dessa stjärnor ett riktigt killpapper.

Posted by Picasa

söndag 8 augusti 2010

En ask till

Det här är en av mina favoritstämplar. Pappret har jag sprayat med perfect pearl vilket gör pappret lite glittrigt.

Posted by Picasa

Vilken helg....

Söndag kväll och det har varit en hektisk helg. Började igår med att Isac skulle på fotbollssammandrag kl halv nio. Upp i ottan och få iväg honom. Fick sett en match innan det var dags att ge sig hem och öppna butiken. Stressa Stressa. Skicka iväg morfar och Melvin för att hämta Isac. Fixa middag och lite pappersarbete.

Sedan var det kaffekokning en sisådär 50 koppar och göra sig i ordning innan Frida mitt syskonbarn kom för att vara barnvakt åt våra barn. Iväg och hjälpa till med festen som vi har varje år här i Skällinge. Vi var 375 st ätande och ett eftersläpp på runt 100 personer. Stefan har varit i Stockholm och kom och hjälpte till vid halv åtta. Jag kan lova att klockan två inatt så hade vi nog alla ömma fötter efter allt springande.Vi var i säng vid halv tre och idag var det upp vid nio för att vara på plats till klockan 10.

Idag har vi städat och plockat mest hela dagen. Jag stog och pantade burkar med 4 barn i 1,5 timme och jag kan lova att inte ens barnen tyckte det var kul på slutet. Nu är det gjort och nu väntar en god pizza med resten som har ordnat festen. Det ska bli skönt att slippa laga mat ikväll. Skönt att man har en vecka semester kvar.

Något att ha med sig till sina vänner

Har tänkt länge att få till att göra några tändsticksaskar och nu äntligen har jag fått gjort några stycken.
Det prickiga pappret kommer från My Minds Eye och swirlstämpeln kommer från Prima Marketing och fjärilsstämplen är från Inkido.
Alltid bra att ha ett litet lager att ha att ge bort om man blir bortbjuden.

Posted by Picasa

fredag 6 augusti 2010

Grattiskort

Fick äntligen färglagt lite Magnoliastämplar. Den här flickan med pionen tycker jag är helt bedårande söt. Mönsterpapprena kommer från Inkido och från My Mind Eye och är köpta hos Scrap & Korthuset. Fjärilen är utstansad med en Martha Stewarts punch. Swirlarna som är stämplade på nedre delen av kortet kommer från Prima Marketing.

Posted by Picasa