måndag 28 juni 2010

Pysselträff hos Scrap & Korthuset


Idag har det varit pysselträff hos Scrap & Korthuset. Alltid roligt att träffa andra och pyssla en stund. Kul att lära sig nya saker och se hur olika vi använder saker. Tack för en trevlig kväll alla som var med.


Vilka underbara kombinationer

Här kommer lite ur några underbara kollektioner ifrån My Minds Eye. Titta in hos Scrap & Korthuset så hittar du mycket roligt att arbeta med. Titta och Inspireras.



















Snabba och stilfulla kort

Här har jag gjort ett kort med mönsterpapper med sammetskänsla ifrån kollektionen Lush från My Minds Eye. Allt material som finns på kortet går att köpa hos Scrap & Korthuset i Skällinge.


Bröllopskort




Här har jag gjort ett bröllopskort på beställning till min arbetskompis Lena. Beställningen var i svart och champagne. Mönsterpappret med svarta medaljonger har en härlig sammetskänsla och heter Black Damask Paper och kommer ifrån My Minds Eye. Stämpeltexten har jag stämplat på mönsterpapper Tuvas Satin Sand från Inkido. Bröllopstexten som Sonja Alden har jag gjort är användbar i många lägen och passar superbra till bröllopskort.

söndag 27 juni 2010

Kort till en 13-åring

Jag tycker inte alltid det är så lätta att göra kort till killar i denna åldern. Beställningen var i limegrönt och svart och detta blev resultatet.

fredag 25 juni 2010

Trevlig Midsommar!

Idag passar jag på att önska alla en riktigt trevlig midsommar. Solen skiner, god mat och umgås med vänner kan det bli bättre.

onsdag 23 juni 2010

Kort med robot till en cool kille

Har skapat ett kort med chipboard robotar ifrån My Mind Eye de är helt underbara. Mönsterpappret som är avänt kommer ifrån My Minds Eye och deras kollektion Lil´s Robots och heter Laser Lines.

Vilken dag....

Fullt upp hela dagen. Simskola med Isac efter det iväg till Ullared och besöka det stora varuhuset Ge-kås. Skulle in och hämta några saker väldigt snabbt men nu visade det sig att de har byggt om och besöket tog betydligt mycket längre tid än jag trodde. Hem och äta kvällsmat och efter det iväg på fotbollsträning med Isac. Hem och få två barn i säng och nu ska jag ut i butiken och packa en order och efter det är det dags att gå och knyta sig.

söndag 20 juni 2010

Kort till Filippa


Här har jag gjort ett kort till Filippa som fyller 5 år. Mönsterpappret är från Ladybug and Friends. Stämpeln kommer ifrån Penny Black. Fjärilen är utstansad med en stans från Martha Stewart. Dymomaskinen är bra i många lägen. Stämpeln med igelkotten är utstansad med Spellbinders.